Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen in Pleo?

Je kunt je naam, telefoonnummer, toegangscode en taal eenvoudig instellen in je Pleo-profiel.

Als je bent ingelogd bij Pleo in je browser:

1. Klik op het profielpictogram
  2. Ga naar Mijn account
  3. Wijzig de gegevens die je wilt wijzigen

Als je bent ingelogd bij Pleo in de mobiele app:

1. Ga naar je account door op de smiley te klikken
  2. Klik op Algemeen en dan op Profiel
  3. Wijzig de gegevens die je wilt wijzigen

Als je niet kunt inloggen en je telefoonnummer moet wijzigen:

Neem contact op met je beheerder en vraag diegene om je authenticatiemethode opnieuw in te stellen. Zo kun je je telefoonnummer wijzigen en andere persoonlijke gegevens bijwerken.

Handig om te weten:

• Als je je telefoonnummer wijzigt, ontvang je een verificatiecode op het telefoonnummer dat je aan het account wilt toevoegen
  • Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Lees hier meer over het wijzigen van je e-mailadres.