Gebruikersbeheer via SCIM met Okta

Gebruikersbeheer via SCIM is alleen beschikbaar voor klanten met een Advanced-abonnement.

Verbind je Okta SCIM met Pleo om automatisch:

• Gebruikers aan te maken: maak gebruikersprofielen aan of koppel deze wanneer je de Pleo-app toewijst aan een gebruiker in Okta.
    Goed om te weten: zodra een gebruiker de Pleo-uitnodiging accepteert en voor de eerste keer inlogt, kunnen er facturen worden gegenereerd voor deze gebruiker.

• Gebruikersnamen bij te werken: de standaardgebruikersnaam is ingesteld als het e-mailadres van die persoon. Opmerking: de gebruikersnaam wordt pas bijgewerkt zodra het e-mailadres is geverifieerd.

• Gebruikers te deactiveren : wanneer Pleo niet meer is toegewezen in Okta of het Okta-account is gedeactiveerd. Een account wordt opnieuw geactiveerd als de app binnen 2 weken opnieuw toegewezen wordt.

Zo installeer je de integratie:

1. Navigeer naar Instelling
  2. Klik op Integraties en ga naar het tabblad Gebruikersbeheer
  3. Selecteer Okta
  4. Klik op Verbinden
  5. Volg de aanwijzingen en de verbindingsgids