Användarhantering genom SCIM med Okta

Onboarding av användare genom SCIM är endast tillgängligt för kunder med Advanced-planer.

Koppla Okta SCIM till Pleo för att automatiskt:

• Skapa användare – skapa eller länka användarprofiler när du tilldelar Pleo app till en användare i Okta.
    Bra att veta: Så snart en användare accepterar inbjudan till Pleo och loggar in för första gången är hen fakturerbar.

• Uppdatera användarnamnet – standardanvändarnamnet är mailen. Obs! Användarnamnet uppdateras inte förrän mailen har verifierats.

• Inaktivera användare  – när Pleo inte är tilldelat i Okta eller när Okta-kontot inaktiveras. Kontona återaktiveras om appen tilldelas igen inom 2 veckor.

Konfigurera integrationen:

1. Gå till Inställning
  2. Klicka på Integrationer och gå till fliken Användarhantering
  3. Välj Okta
  4. Klicka på Anslut
  5. Följ anvisningarna och anslutningsguiden