Problemer med verificeringse-mail

Verificeringslink er udløbet

Ved at åbne verificeringslinket på samme enhed og i samme browser undgår du at modtage en fejlmeddelelse om udløbet link.

Det er godt at vide: Hvis du forsøger at logge ind i Pleo-appen, kan du bruge kameraet på enheden med appen til at scanne QR-koden i e-mailen.

Virker det stadig ikke?

Hvis du ikke kan åbne e-mailen på samme enhed, eller hvis der stadig opstår en fejl, når du klikker på linket (hvilket kan ske i e-mailklienter som Outlook), kan du i stedet kopiere og indsætte linket manuelt:

1. Højreklik på Log ind på denne enhed i e-mailen for at kopiere linket
  2. Valgfrit: Send linket til den enhed, du ønsker at logge ind på
  3. Indsæt linket i den browser, du forsøger at logge ind i

Verificeringse-mail er ikke modtaget

Her er nogle ting, du kan prøve, hvis du ikke modtager verificeringse-mailen for at logge ind:

1. Kontrollér, at du har brugt den rigtige e-mailadresse
  2. Tjek din spammappe
  3. Vent 10 minutter for at se, om e-mailen skulle komme
  4. Kontakt din IT-afdeling - Beskeder fra no-reply@pleo.io eller med besked-id eu-west-1.amazonses.com kan blive blokeret