Sopimusmuutokset

Miksi otatte käyttöön sopimusmuutoksia?

Esittelemme sopimusmuutoksia, jotta voimme paremmin saavuttaa tavoitteemme parantaa Pleoa ja tarjota enemmän arvoa asiakkaillemme.

Nostatteko tilaushintoja?

Ei, emme ole muuttamassa tilausmaksuja. Starter-sopimus pysyy ilmaisena. Jos kuitenkin lisäät tai pidät kolmannen käyttäjän tulevaisuudessa, siitä veloitetaan 9,50 € / 89 DKK / £9.5 / 99 SEK / $11kuukaudessa.

Mitä sopimusmuutokset ovat?

Sopimusmuutokset liittyvät ominaisuuksien saatavuuteen – lisäämme tai poistamme pääsyn tiettyihin ominaisuuksiin eri sopimuksissa. Ilmoitamme asiasta kaikille asiakkaillemme sähköpostilla ja tarjoamme kahden kuukauden siirtymäajan ennen uusimman sopimuksen voimaan astumista.

Milloin uusimmat sopimukset tulevat voimaan?

Nykyiset Pleo-tilaajat saavat tiedon sähköpostitse, ja heille annetaan kahden kuukauden siirtymäaika ennen kuin päivitetty sopimus astuu voimaan. Jos kuitenkin haluat päästä käsiksi uusiin ominaisuuksiin etukäteen, voit päivittää sopimuksesi milloin tahansa siirtymällä kohtaan Tilin asetukset → Yleistä → Laskutus.

Entä jos en halua muutoksia sopimukseeni?

Jos et halua hyväksyä muutoksia sopimukseesi, sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Voit muuttaa tai peruuttaa tilauksesi ennen kuin sopimusmuutokset astuvat voimaan.
  • Ota yhteyttä asiakastukeen, jotta voit keskustella huolenaiheista tai tutkia saatavilla olevia tarjouksia.

Mistä löydän nykyisen sopimukseni tiedot?

Voit tarkastella nykyisen sopimuksesi tietoja tilin asetuksissa kohdassa Yleistä → Laskutus. Olemme lähettäneet myös sähköpostin, jossa on mainittu tulevat muutokset ja saatavillasi olevat vaihtoehdot.