Begäranden som rör dataintegritet

Begära kopia eller radering av lagrad data

Om du är en befintlig Pleo-användare kan du be administratören att ta kontakt för din räkning.

För att få information om den data som Pleo har om dig eller om du vill att Pleo ska radera all lagrad data:

1. Hör av dig till dpo@pleo.io
    • Ange ditt fullständiga namn
    • Mailadress som är registrerad hos Pleo
    • Företagsnamn
  2. Pleo kan komma att kräva ytterligare information för verifiering, så se till att svara på eventuella frågor från datateamet.

Invändning mot databehandling

För att invända mot någon databehandling, kontakta dpo@pleo.io.

OBS! För att Pleo ska kunna leverera tjänsterna krävs behandling av personuppgifter. Objektet för databehandlingen är endast framgångsrikt i ett begränsat antal fall.

Frågeformulär för leverantörer

Om ert företag kräver att Pleo fyller i en efterlevnadsenkät för leverantörer ska du kontakta dpo@pleo.io

Mer information?

Få mer information om hur Pleo hanterar integritet och GDPR. Hittade du inte vad du letade efter? Kontakta dpo@pleo.io om du har några frågor.