Sub-Wallets

Med Sub-Wallets kan du oprette separate Wallets, som kun kan bruges til specifikke formål. Du kan f.eks. oprette en Sub-Wallet til annoncering, så du er sikker på, at budgettet for   i din Sub-Wallet kun kan bruges til annoncering.

Hvordan virker det?

Sub-Wallets er en del af den primære Pleo Wallet, men har specifikke leverandørkort eller medarbejdere tilknyttet, som kan bruge pengene. Et leverandørkort eller en medarbejder kan kun tildeles til én Wallet – enten den primære Wallet eller en Sub-Wallet – for at sikre, at køb trækkes fra den rigtige saldo.

Når du tildeler en medarbejder en Sub-Wallet, vil alle medarbejderens personlige kort blive tildelt til denne Sub-Wallet.
Hvis medarbejderen f.eks. har både et fysisk og et virtuelt kort, vil forbrug på begge kort blive trukket fra medarbejderens Sub-Wallet. Det er i øjeblikket ikke muligt at tildele en brugers personlige kort til separate Wallets.

• Hvis der foretages et køb med et af de tildelte kort, trækkes købsbeløbet fra medarbejderens Sub-Wallet

• Hvis der foretages et køb med et af de kort, der er tildelt til denne Sub-Wallet, og købsbeløbet er højere end den tilgængelige saldo, vil købet blive afvist, fordi saldoen er for lav.

Værd at vide!

• Der er en grænse på 5 Sub-Wallets pr. virksomhed

• Det er gratis at oprette Sub-Wallets

Brug af Sub-Wallets

Oprettelse af en Sub-Wallet:

1. Log ind på din Pleo-konto.

2. Gå til siden Wallet, hvor du kan se et Sub-Wallet-banner.

3. Klik på banneret, og følg trinnene for at oprette den.

Bemærk!

• Administratorer og bogholdere kan oprette Sub-Wallets

Overførsel af penge til Sub-Wallet:

1. Klik på Sub-Wallet.

2. Klik på "Overfør penge".

3. Angiv det beløb, du vil overføre, og klik derefter på "Overfør penge".

Bemærk! I øjeblikket er det kun muligt at overføre penge fra den primære Wallet til en Sub-Wallet og tilbage igen. Hvis du vil overføre penge mellem Sub-Wallets, skal du først overføre dem til den primære Wallet og derefter til en anden Sub-Wallet.

Tildeling af kort til en Sub-Wallet:

1. Klik på Sub-Wallet.

2. Klik på "Tilføj et kort" .

3. Vælg det kort, du vil tilføje.

Sletning af en Sub-Wallet:

1. Gå til din Pleo Wallet.

2. Klik på den Sub-Wallet, du vil slette.

3. I øverste højre hjørne skal du klikke på "…", hvorefter du kan se indstillingen "Slet". Når du klikker på den, sletter du den pågældende Sub-Wallet.

Bemærk! Når du sletter en Sub-Wallet overføres resten af pengene i den pågældende Sub-Wallet automatisk til den primære Wallet, og de kort, der er tilknyttet denne Sub-Wallet, overdrages til den primære Wallet.