Verificatiemethode opnieuw instellen

Alleen Beheerders en boekhouders met uitgebreide toegang kunnen verificatiemethoden resetten. Als je geen beheerderstoegang hebt, moet je contact opnemen met je beheerder.

Toegangscode of verificatiemethode opnieuw instellen:

1. Navigeer naar Gebruikers
  2. Selecteer de persoon die een toegangscode of nieuwe authenticatie nodig heeft
  3. Klik op het menu met drie puntjes
    • Selecteer toegangscode opnieuw instellen
    • Selecteer Tweestapsverificatie voor inloggen resetten om de verificatiemethode te wijzigen. Je kunt kiezen voor een sms-code of een authenticatie-app (zoals Google Authenticator of Authy)
  4. De werknemer ontvangt een e-mail om hun wachtwoord of verificatiemethode opnieuw in te stellen. De link in de e-mail blijft 24 uur geldig.