Brugeradministration via SCIM med Okta

Onboarding af brugere via SCIM er kun tilgængelig for kunder med Advanced-abonnementer.

Opret forbindelse mellem din Okta SCIM og Pleo for automatisk at kunne gøre følgende:

• Opret brugere – Opret eller tilknyt brugerprofiler, når du tildeler Pleo-appen til en bruger i Okta.
    Værd at vide! Så snart en bruger accepterer Pleo-invitationen og logger ind for første gang, kan vedkommende faktureres.

• Opdater brugernavnet – Standardbrugernavnet er angivet til at være e-mailadressen. Bemærk! Brugernavnet opdateres ikke, før e-mailen er bekræftet.

• Deaktiver brugere  – Når Pleo ikke er tildelt i Okta eller Okta-kontoen er deaktiveret. Konti genaktiveres, hvis appen tildeles igen inden for 2 uger.

Sådan opsætter du integrationen:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Integrationer, og gå til fanen Brugerhåndtering.
  3. Vælg Okta.
  4. Klik på Opret forbindelse.
  5. Følg anvisningerne og oplysningerne i forbindelsesvejledningen