Een kilometervergoedingsclaim indienen

Zo dien je een kilometervergoedingsclaim in:

1. Tik in de Pleo-app op +
  2. Selecteer Kilometervergoeding
  3. Selecteer een brandstoftarief of het voertuigtype als hierom wordt gevraagd
  4. Voer je reisdatum, vertrekadres en bestemmingsadres in
  5. Controleer de totale afstand die is berekend extra goed. Als deze onjuist is, klik je op de drie puntjes om de reisgegevens te wijzigen
  6. Klik op het vinkje
  7. Voeg alle uitgavedetails toe. Pleo stelt uitgavedetails voor op basis van het bonnetje. Tik op de suggesties om te bevestigen dat ze correct zijn

Het krijgen van een kilometervergoeding werkt op dezelfde manier als het krijgen van een vergoeding voor je zelf voorgeschoten uitgaven.

Goed om te weten:

• Kilometervergoedingsclaims worden per toegevoegde claim ingediend. Het is niet nodig om een rapport in te dienen
  • Zodra je een kilometervergoedingsclaim hebt ingediend, kun je deze niet meer bewerken. Verwijder de claim en dien deze opnieuw in om wijzigingen aan te brengen