Skicka in ett anspråk på milersättning

Så här skickar du in ett anspråk på milersättning:

1. Tryck på +  i Pleo appen
  2. Välj Milersättning
  3. Om uppmanas att göra det: Välj en bränsletyp eller fordonstyp
  4. Ange ditt resedatum, avreseadress och destinationsadress
  5. Kontrollera den totala sträckan som beräknats – om den är felaktig klickar du på de tre prickarna för att ändra reseuppgifterna
  6. Klicka på Bockmarkering
  7. Lägg till alla utgiftsdetaljer - Pleo kommer att föreslå uppgifter baserat på kvittot. Tryck på förslagen för att bekräfta att de är korrekta

Att få milersättning utbetald fungerar på samma sätt som att få egna utlägg utbetalda.

Bra att veta:

• Milersättningsanspråk skickas in per anspråk som läggs till – du behöver inte skicka in en rapport
  • När du väl har skickat in en milersättningsansökan kan du inte längre redigera den. Om du behöver göra ändringar: ta bort ansökan och skicka in den igen.